bo i hjertet af en levende by

2, 3, 4 og 5 værelses lejligheder 

Træd indenfor i Gislegårds nyopførte lejeboliger, der fordeler sig på 2, 3, 4 og 5 værelses lejligheder med alt fra 58 kvm til 124 kvm. Her er plads til en stor fleksibilitet og skaber rammerne for både unge, familier og singler til et skønt hjem i Gislegård.

I boligens hjerte – køkkenalrummet – er det ikke svært at forestille sig hyggelige familiemiddage udspille sig. Den åbne forbindelse mellem stue og køkken giver et oplagt samlingspunkt til hygge, madlavning og leg. De store vinduespartier giver masser af naturlig sollys, hvor du kan træde direkte ud på egen altan eller tagterrasse og nyde udsigten over området. I Gislegård er der skabt sunde og behagelige rammer, der giver plads til at være og leve.

Kvalitetsløsninger og snorlige detaljer 

Alle lejeboligerne har smukke plankegulve, som falder i flot tråd med de hvidmalede vægge og lofter. Køkkenerne er stilrene HTH køkkener, som har rene linjer med det grebsløse interiør, der er klar til at understøtte dit næste madeventyr. 

Badeværelserne har flotte fliser på gulv og i bruseniche, mens de øvrige vægge er malet i en fin grå nuance. 

I kælderetagen finder du lejlighedernes depotrum. 

Der er selvfølgelig gulvvarme i alle rum, god luftkvalitet og støjdæmpende arkitektur, der giver et sundt og behageligt indeklima i lejlighederne. Alt dette spiller sammen i en smuk arkitektonisk løsning, der giver dig en moderne og komfortabel bolig.

Familieboliger i rolige omgivelser midt i byen

Gislegård er placeret væk fra trafikken, hvilket gør boligerne perfekte til familier, der gerne vil bo i byens liv men samtidig sætter pris på stille og rolige omgivelser. Boligerne i ejendommen er udlagt til familieboliger med den perfekte placering og gårdrummet, som indbyder til hyggelige stunder i den grønne oase lige ved boligerne.

Med en lejebolig i Gislegård kommer du til at bo i hjertet af en levende by i smukke arkitektoniske omgivelser.

Bryggens Bastion er et nyt grønt kvarter på Islands Brygge med 124 nyopførte lejeboliger 

Velkommen til 124 fantastiske og nyopførte lejeboliger med alt fra 2 til 5 værelser. Størrelserne derpå varierer fra 58 m² til imponerende 124 m². Det giver en stor fleksibilitet og skaber rammerne for både unge, familier og singler til et skønt hjem i Gislegård.

Her er skabt sunde og behagelige rammer for en skøn hverdag på Islands Brygge. Alle boligerne har gennemlyste opholdsrum, så lejlighederne kommer til at virke rummelige og lyse. De private altaner og tagterrasser ved alle lejlighederne trækker lyset indenfor i boligerne og skaber et skønt udendørs frirum.

Du får som beboer i Gislegård tildelt et depotrum i kælderen.

Der er kælet for detaljen i Gislegård

Lejeboligerne har et sundt indeklima med gode temperaturforhold og gulvvarme i alle rum, god luftkvalitet og støjdæmpende arkitektur. Alt dette spiller sammen i en smuk arkitektonisk løsning, der giver dig en moderne og komfortabel bolig.

Alle lejeboligerne har smukke plankegulve, som falder i flot tråd med de hvidmalede vægge og lofter. Køkkenerne er stilrene HTH køkkener, som har rene linjer med det grebsløse interiør. Alle hvidevarer i køkkenet er af høj kvalitet fra Electrolux.

Badeværelserne har flotte fliser på gulv og i bruseniche, mens de øvrige vægge er malet i en fin grå nuance. 

Få en fremvisning

Vil du gerne se de fantastiske og nyopførte boliger i Gislegård?

BO PÅ KANTEN AF BY, VAND OG NATUR

Med en attraktiv lejebolig i Gislegård kommer du til at bo på skønne Islands Brygge. Bebyggelsens beliggenhed er helt perfekt for dig, der gerne vil bo tæt på byens pulserende liv og alle dens muligheder, samtidig med du bor i et naturskønt område, hvor der ikke er langt til den idylliske natur.

Se ledige lejemål

Se alle de ledige lejemål, der er i Gislegård. Du finder 2, 3, 4 og 5 værelses boliger, hvor størrelserne varierer fra 58 kvm til hele 124 kvm.
Boligerne er indrettet med flotte HTH køkkener, stilrene linjer og skønne plankegulve.