Gislegård - en del af bryggens bastion

Velkommen til de 124 fantastiske og nyopførte lejeboliger i Gislegård. Her finder du 2, 3, 4 og 5 værelselses lejligheder fra 83 m² til imponerende 120 m². Det skaber mangfoldige rammer med stor fleksibilitet til både unge, familier og voksne.

Her er skabt sunde og behagelige rammer for en god hverdag. Boligerne har gennemlyste opholdsrum, som skaber et fantastisk indeklima med fokus på lyse, lækre detaljer og alverdens indretningsmuligheder.

Indflytning forventes til slutningen af 2021 eller starten af 2022.

Bo på kanten af by, vand og natur

Med en attraktiv lejebolig i Gislegård kommer du til at bo på skønne Islands Brygge. Bebyggelsens beliggenhed er helt perfekt for dig, der gerne vil bo tæt på byens pulserende liv og alle dens muligheder, samtidig med du bor i et naturskønt område, hvor der ikke er langt til den idylliske natur.

Altanerne ved de 124 boliger trækker de dejlige omgivelser helt ind til lejlighederne, og tagterrasserne indbyder til hyggelige stunder sammen med familie og venner i det gode vejr.

Mulighederne er mange, og du finder hyggelige caféer og spændende restauranter helt tæt på. Nyd også den korte afstand til Amager Fælleds fantastiske natur som indbyder til skønne gåture eller tag metroen fra Islands Brygge Station, og kom lige derhen i byen du vil.

Historisk arkitektur med et moderne udtryk

Arkitekturen er inspireret af det gamle københavnske bybillede, hvor du ser glimt af byens klassiske karrébebyggelser og byhuses udtryk.

Historien udtrykkes i ejendommens ydre arkitektur, som skaber en nostalgisk kulturel oplevelse med moderne facader, der har fået en unik urban kant.
Det klassiske og historiske møder det nye og moderne, hvilket skaber en elegant harmoni i de smukke omgivelser.

Med en beliggenhed væk fra Njalsgade i den rolige ende af området gør bebyggelsen helt ideel til familier, der ønsker at bo tæt på byens mange spændende muligheder og interessante liv, samtidig med der er stille og rolige omgivelser lige ved boligen.

SKRIV DIG på interesselisten

Gislegård  •  DEAS A/S   •  gislegaard@deas.dk   Tlf. 70 30 22 02