I GISLEGÅRD ER DU TÆT PÅ ALT

BO I NATURSKØNNE OMGIVELSER MIDT I BYEN

Med adresse i Gislegård kommer du til at bo både grønt og centralt. På cykel nås Havnebadet på Islands Brygge på kun 3 minutter mens 10 minutter får dig til Strøget i Indre København blandt gode caféer og alverdens kulturtilbud. Herudover er Metrostationen indenfor 100 meter, og busser finder du i samme korte afstand.

Det grønne boligkvarter på Bryggens Bastion indeholder alt fra butikker til spændende caféer og andre erhverv. Du kommer derfor til at bo i en lille grøn oase med mange muligheder inde midt i København.

Et bykvarter der summer af aktivitet og fællesskab

Bryggens Bastion er et attraktivt, nyt boligkvarter med en unik beliggenhed ved Islands Brygge. Boligkvarteret er bygget op omkring et grønt og bæredygtigt liv med aktive fællesskaber og rigt kulturliv. 

Med en lejebolig i Gislegård kommer du til at bo helt perfekt, hvis du gerne vil bo tæt på byens pulserende liv og alle dens muligheder. Samtidig med du bor i et skønt område, hvor der ikke er langt, når du gerne vil ud og nyde den flotte idylliske natur. Her kan du nyde det afslappede liv med gåture langs havnefronten, tage en dukkert i vandet og blive en del af det aktive, lokale fællesskab på Islands Brygge.

Du kommer til at bo i cykelafstand fra Københavns centrum, eller du kan tage metroen 2 stop ind til Kongens Nytorv.

Nem adgang til kultur og friluftsliv

De mange grønne områder i og omkring Bryggens Bastion giver dig rig mulighed for at gå på opdagelse med familien, og samtidig er institutioner og skoler lige om hjørnet. Her kan du følge boligkvarterets nye grønne cykelrute, Bastionspassagen, der nemt får dig rundt omkring i området.

Med adresse i Gislegård kommer du til at bo centralt i København med alle hverdagens nødvendigheder et stenkast fra din hoveddør. Karréen er trukket væk fra trafikken på Njalsgade, hvilket giver en fornemmelse af ro og idyl, selvom du kommer til at bo mindre end et par kilometer fra Københavns centrum.

Det grønne boligkvarter indeholder alt fra butikker til spændende caféer og andre erhverv. Du kommer derfor til at få en fornemmelse af at bo i en lille nær landsby midt i storbyen. Der er heller ikke langt til de nærmeste Metrostationer, hvorfra du nemt og hurtigt kan komme rundt i byen.

Gislegård ligger i det charmerende grønne boligkvarter, Bryggens Bastion, som ligger i den attraktive bydel Islands Brygge.

Lige i nærheden

0
Vuggestuer
0
Spisesteder
0
Butikker
0
Børnehaver
0
Skoler
0
Uddannelser

Få naturen lige uden for døren

Islands Brygge, som Gislegård er beliggende i, er kendt for at være bydelen, hvor natur møder by og kreerer en smuk harmoni. Boligkvarteret Bryggens Bastion er bygget op omkring et grønt og bæredygtigt liv. Derfor vil det også være naturligt, at der er bibeholdt så meget natur i området som overhovedet muligt. 

Naturen og alle dens skønheder er endda trukket helt ind i gårdrummet, hvor det er tydeligt, at naturen og dens smukke farver er tænkt ind i arkitekturen og helhedsbilledet i det grønne boligkvarter.

Med en lejebolig i Gislegård kommer du til at bo helt perfekt, hvis du gerne vil bo tæt på byen pulserende liv og alle dens muligheder, samtidig med du bor i et naturskønt område, hvor der ikke er langt, når du gerne vil ud og nyde den flotte idylliske natur.

Historisk by med arkitektoniske bygninger

København er en by, der er spækket med historie. Ejendommen er bygget i forlængelse af et meget historisk militært øvelses batteri, hvor militærtræning fandt sted i flere århundreder, indtil det lukkede kort efter anden verdenskrig sluttede. 

Historien er bevaret i området, hvor anlægget er fredet som fortidsminde. Det er tydeligt, når der kigges på arkitekturen i hele Bryggens Bastion, at der er kælet for detaljerne, og specielt når der kigges på arkitekturen i Gislegård, hvor den historiske bybebyggelse har inspireret de flotte arkitektoniske udtryk på ejendommen.

Få en individuel fremvisning

Vil du gerne se de fantastiske og nyopførte boliger i Gislegård? 

Kontakt os for at få en fremvisning.