STILREN ARKITEKTUR

ARKITEKTUR INSPIRERET AF HISTORIEN

Gislegård er opført som karré med smukke forskudte facader og solrige altaner. Arkitekturen er inspireret af det gamle københavnske bybillede med glimt af byens klassiske karrébebyggelser og byhuses udtryk. Det udtrykkes i ejendommens ydre arkitektur og skaber en nostalgisk kulturel oplevelse. I kontrast til den historiske fornemmelse er der mod nord og vest opført moderne facader med en urban kant, som spiller flot sammen med de resterende ejendomme i området.

Bæredygtig arkitektur

Bygningens arkitektur inviterer til fællesskab i de alsidige boliger. Lejlighederne er optimeret til bedst mulige lys- og boligforhold krydret med fantastiske tagterrasser, der indbyder til et godt naboskab. Ligesom arkitekterne har skabt skønne fællesområder, er der også tænkt på privatlivet med en hævet stueetage.

Brug også det charmerende gårdrum, som er opdelt i 4 grønne kiler med mindre uderum med plads til leg, hygge og ophold for beboerne. Herfra får du også adgang til boligerne gennem de ni opgange, som alle har dørtelefon.

Med en bolig i Gislegård kommer du til at bo i en attraktiv bydel centralt i København. De mange forskellige plantegninger og størrelser på boligerne gør, at du helt sikkert finder en bolig, der vil falde i din smag. I Gislegård får du rammerne til et dejligt liv på skønne Islands Brygge.

Få en fremvisning

Vil du gerne se de fantastiske og nyopførte boliger i Gislegård?

Kontakt os for at få en fremvisning af boligerne.